+385(40) 847 - 525
+385(40) 847 - 523
Pon - Pet 7.00 - 16.00
Sub 7.00 - 12.00

Možete birati između plaćanja po primitku pošiljke, kartičnog plaćanje, internet bankarstva ili pay pala.:

1. Plaćanje po primitku pošiljke:


Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje kreditnim karticama:

American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro
American Express i Diners obročno do 12 rata (beskamatno)

3. Internet bankarstvo:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.

4. Paypal plaćanje:

PayPal – je danas najpopularniji servis za transfer novca na svijetu odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj. Korisnike PayPala klikom na tipku „završi kupovinu“ vodimo na stranice PayPala gdje će na uobičajen način platiti svoju narudžbu.
Nakon unosa svih podataka kliknite na polje i dobit će te potvrdu uspješne narudžbe na vašu mail adresu ili poruku da podaci nisu dobro upisani pa provjerite podatke i ponovite zadnji korak.


Kupovina na centar-m.hr je 100% sigurna jer koristimo najbolji sustav zaštite, odnosno najbolju tehnologiju zaštite pri plaćanju. Kako bi Vaše transakcije bile sigurne, brine se Verisign Secure Site EV, vodeći sigurnosni certifikat u svijetu.