+385(40) 847 - 525
+385(40) 847 - 523
Pon - Pet 7.00 - 16.00
Sub 7.00 - 12.00

Bakrena cijev fi 35 x 1mm (Euro norma EN 1057)

Šifra proizvoda: 519
Nije još ocjenjeno
Ušteda: (10%)

Bakrene cijevi u ponudi, proizvedene su u skladu s propisanim HR i EU normama.

info_outline Besplatna dostava za narudžbe veće od 2000kn. Više informacija.

Bakrene cijevi u ponudi, proizvedene su u skladu s propisanim HR i EU normama.

Zbog svojih svojstava kao što su izuzetna vodljivost, trajnost i otpornost na koroziju kao i jednostavna i brza montaža, bakrene cijevi prvi su izbor za izvedbe kućnih instalacija, što se poglavito odnosi na instalacije centralnog grijanja. Bakrene cijevi u ponudi tvrtke Termometal d.o.o. proizvedene su u skladu s europskom normom EN 1057, a čistoća bakra upotrebljenog u proizvodnji cijevi iznosi: 99,9%.
Cijevi se isporučuju u šipkama dužine 5 metara, no naručiti možete i količine koje nisu višekratnik broja 5, npr. 18 ili 26 metara.


Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Uvjeti dostave

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt.
Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke.

Rok isporuke je unutar 3 radna dana, a rok počinje od trenutka kad Centar M d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili autorizacija kreditnih kartica bude odobrena.

Status pošiljke može se pratiti u rubrici "Moj profil"
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka artikla

Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.

Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je artikl koju ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikl.

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 040/847-525 ili putem maila [email protected] .

Kupac bi prilikom javljanja trebo znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.